събота, 5 юли 2014 г.

Сватбена фотография

 Как да изглеждате добре на снимките

- Не правете моминското или ергенското парти в нощта преди сватбата,  това може да се отрази зле на външния ви вид. Препиването с алкохол и недоспиването могат да доведат до кървясал поглед  и торбички под очите. Едва ли ще искате да се гледате на сватбените снимки в този вид. Опитайте се да организирате събитието не по-малко от два дни преди сватбата.
- Обувки - добре е да си ги купите 1-2 месеца по-рано и да ги „поразходите“ нееднократно. Може щом се приберете и да ги обувате вместо домашни пантофи. В деня на сватбата се налага доста да ходите. Ще сте на крак почти целия ден. Обувките не трябва да ви стискат и да правят рани. Ако сте определили сватбената фотосесия да се състои в Стария Пловдив, добре е булката да има резервни обувки без ток, с които да се придвижва по калдаръмените улици.
- Пиенето на алкохол, освен всички познати ви последици, ще доведе и до често мигане при снимането. А това ще увеличи процента на "брак" в снимковия материал и ще се губи време в правене на дубли на едни и същи кадри и сцени.
- Ако носите очила, може да помислите да ги подмените с контактни лещи. Светкавиците и другите светлини рефлектират в очилата и така очите не се виждат. Но това е и нож с две остриета, защото смяната на очилата с лещи може да промени коренно физиономията ви. Най-добре е да го обсъдите с фотографа. Добрият сватбен фотограф би трябвало да знае как да използва светлината, за да не се получат бликове в стъклата.
- Ако се страхувате от торбички под очите, опитайте се да спите на 2-3 допълнителни високи възглавници - така в лицето ви няма да се съберат течности. Но ако това наистина се случи, направете лапа от пакетчета зелен чай.
- Качеството на изображенията до голяма степен зависи от вас. За да се получат хубави снимки, оставете вашия сватбен фотограф да си свърши работата. От вас се иска да му дадете време и възможност да ви снима, и да позирате с усмивка и удоволствие.
Спазвайте тези правила и ще напълните сватбения албум с красиви спомени от сватбения си ден.


1 коментар:

  1. Poker Room Near Sacramento - TJ Henson
    Find poker rooms, 포천 출장샵 poker room, restaurants near Sacramento. We 충청남도 출장안마 have 원주 출장안마 poker room in Sacramento, CA. View map, reviews and more 고양 출장샵 for poker near Sacramento, CA. 과천 출장안마

    ОтговорИзтриване